zondag 19 februari 2012

HUISJES EN TEST

Eigenlijk had dit eerst gemoeten.
Ik kwam donderdag op school en showde daar meteen even mijn klosjeslap. Zegt mijn collega: 'heb je je huisjes ook mee?" ik zei nee, o, zei ze want ja het is een beetje lastig om te zeggen maar weet je dat er fouten in zitten? Nee dat wist ik niet.
Ik vroeg waarom ze dat niet in een reactie had gezet bij de foto maar dat vond ze sneu voor me, lief hè?
Nu had ik wel de foto bij me, wij kijken en ja hoor heel veel fouten, minstens 4 onderkanten van het huis op de kop aangezet, wie weet wat ik nog meer vind als ik ze nog eens goed bekijk.

Nu vraag ik me toch even af of jullie er over heen hebben gekeken of dat jullie ook medelijden hadden. ;-)
Hoeft echt niet, gewoon zeggen de volgende keer.Liever nu dan later wanneer de quilt klaar is.

En dan de test, mijn man dacht dat hij automatisch bericht kreeg zodra ik een nieuw blogje geschreven had, ik dacht dat dit niet zo was. Vervolgens heb ik mezelf volger gemaakt en daarna de test, geen melding gekregen.
Dus had ik gelijk, niet dat ik altijd gelijk wil hebben (nou je bijna altijd) maar misschien zijn er meer die denken dat ze bericht krijgen als volger en daarom heb ik dit berichtje geplaatst. Wil je via de mail bericht hebben moet je helemaal naar onderen scrollen, daar staat in het bruine vlak: Follow by email, vul je mailadres in en klik dan op "submit" en als het goed is krijg je dan bericht na het plaatsen van een nieuw bericht.

9 opmerkingen:

bineke zei

ziet er geweldig uit henny, knap dat je de pijl nu al klaar hebt, als ik jou was ,zou gewoon vast aan een baltimore beginnen.

Hermie zei

wat een werk zal dat zijn geweest om dat hart te maken,maar je hebt het af.
Ik had wel gezien dat je in een paar huisjes 2 ramen had en geen deur, het was niet tot me doorgedrongen dat je het onderstuk er dus verkeerd om aan had gezet.
heb je nog wat gekocht vanmiddag? Ik vond het weer een mooie beurs en we hadden bijna tijd te kosrt.We warten vanmiddag met zijn vieren en ik stond bij de ingang even op Gerrit te wachten toen ik jullie zag, Later heb ik jullie niet weer gezeien.

Shirley zei

Nee, dat was me echt niet opgevallen, maar het is ook een grote stad al, en een kleine foto ;-) Uit medelijden zou ik zoiets dus nooit niet zeggen,zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Henny zei

Zachte heelmeesters maken inderdaad stinkende wonden. Dus graag commentaar, ik kan er tegen. (als je het maar een beetje leuk verpakt;-)

Hermie zei

pssstttttttt, ik heb al een heleboel vingehoedjes gestempeld op stof.

Hermie zei

hallo Henny, dan haal je die vingerhoedjes toch even los en dan stempel je ze alsnog? Ik wist het wel.Het werkt zo fijn met de stempel.

Henny zei

Hoi Hermie,
ik heb bijna 1000 vingerhoedjes aan elkaar (geloof ik want het is al even geleden dat ik heb geteld) en al veel meer getekend, dus ik ga echt niet opnieuw beginnen.

Hermie zei

Oooohhh, ik dacht dat jer nog niet zo veel had, nee dan zou ik het ook niet meer uit halen.

Hermie zei

oehoe, waar ben je?