dinsdag 28 mei 2013

LOTTES QUILT

Ik schreef er al eerder over maar echt goede foto's had ik nog niet. Of te donker, of te geel of...
Nou ja inmiddels is het gelukt.
Op de eerste foto kruipt Nora op de quilt (die moet er ook nog 1)
Toen de quilt nog niet af was zei mijn zoon "straks kan Nora hem gelijk op haar bed want dan is Lotte er te groot voor" OEI! dat kwam aan maar moeders is niet voor 1 gat te vangen en maakte vervolgens een naamblok op de quilt, dat ze niet vergeten voor wie het bedoeld is hè?
Het etiket moet trouwens nog steeds, druk, druk, drukIn januari begon ik dit stukje te schrijven en toen lukte het niet met de foto's, inmiddels dus 2 blogjes uit januari, nu de andere maanden nog!

zondag 26 mei 2013

AFMAAKDAG

Wat is het al lang geleden dan ik een blogje heb gemaakt, diep triest! Tussendoor heb ik het nog wel een keer geprobeerd maar toen lukte het niet om de foto's te plaatsen, wat ik ook probeerde het werkte niet.
Dan baal ik daar zo van dat ik meteen niets meer doe.
Deze afmaakdag was in Januari ;-)


Dit was het begin, iedereen had van alles mee!Er waren zelfs blokken klaar voor een 1 persoonsquilt maar nooit verder gekomen.


Uitzoeken

Sommige naaien en anderen speldenook voor de inwendige mens wordt gezorgd


 

En aan het eind van de dag hebben we 4 quilttops af.

We hebben alle losse spullen in een krat gedaan en binnenkort plannen we weer een afmaakdag. Zodra we weer naar een beurs of tentoonstelling gaan waar Verdanda of Droomdekentjes of wat voor goed doel dan ook staat, leveren we de tops in.
Zo lekker, je kast ruimt op, je hebt een gezellige dag samen en een goed gevoel dat je iets gemaakt hebt waar iemand anders dan weer blij mee is.