zondag 19 februari 2012

HUISJES EN TEST

Eigenlijk had dit eerst gemoeten.
Ik kwam donderdag op school en showde daar meteen even mijn klosjeslap. Zegt mijn collega: 'heb je je huisjes ook mee?" ik zei nee, o, zei ze want ja het is een beetje lastig om te zeggen maar weet je dat er fouten in zitten? Nee dat wist ik niet.
Ik vroeg waarom ze dat niet in een reactie had gezet bij de foto maar dat vond ze sneu voor me, lief hè?
Nu had ik wel de foto bij me, wij kijken en ja hoor heel veel fouten, minstens 4 onderkanten van het huis op de kop aangezet, wie weet wat ik nog meer vind als ik ze nog eens goed bekijk.

Nu vraag ik me toch even af of jullie er over heen hebben gekeken of dat jullie ook medelijden hadden. ;-)
Hoeft echt niet, gewoon zeggen de volgende keer.Liever nu dan later wanneer de quilt klaar is.

En dan de test, mijn man dacht dat hij automatisch bericht kreeg zodra ik een nieuw blogje geschreven had, ik dacht dat dit niet zo was. Vervolgens heb ik mezelf volger gemaakt en daarna de test, geen melding gekregen.
Dus had ik gelijk, niet dat ik altijd gelijk wil hebben (nou je bijna altijd) maar misschien zijn er meer die denken dat ze bericht krijgen als volger en daarom heb ik dit berichtje geplaatst. Wil je via de mail bericht hebben moet je helemaal naar onderen scrollen, daar staat in het bruine vlak: Follow by email, vul je mailadres in en klik dan op "submit" en als het goed is krijg je dan bericht na het plaatsen van een nieuw bericht.

Baltimore?

Gisteren hebben we met een stel een workshop Needleturn gedaan onder leiding van Lies Bos.
Het was erg gezellig maar vooral ook leerzaam. Lies zal wel eens even stiekem gezucht hebben want wij ( Anne Claudine, Bineke, Karin, Joke, Marry, Jennie en ik) zijn nogal kletserig als we bij elkaar zijn maar ach ze is wat gewend denk ik.
Valentijn was net geweest maar we moesten wel een hart met een pijl erdoor maken want:: "alle moeilijkheden zitten er in verwerkt" zei Lies. Pff geen woord teveel gezegd, Wat een gepriegel, er werd gezucht en gekreund, nog net niet gemopperd, "dit is denk ik niet iets voor mij" gezegd en ook: "ik denk niet dat dit mijn hobby wordt" maar ook: "nu kan ik mijn Dear Jane afmaken want alle blokken met applicatie heb ik tot nu toe laten liggen".
Ik zei dat ik een Baltimore ging maken als ik 70 was maar volgens Anne Claudine kon ik dat dan niet meer goed zien dus moet ik eerder beginnen.
Ik heb gisteravond de laatste steekjes nog even thuis gedaan en zie hier het resultaat:
Nou ja, alle begin is moeilijk en volgens Lies moet je alles minstens 20 keer gedaan hebben voor het echt goed wordt dus wie weet. Het is in ieder geval zover af en dat is al heel wat voor mij.

Vanmiddag gaan we naar de Handwerkbeurs in Zwolle, boodschappenlijstje mee. Ben benieuwd.