zaterdag 16 juli 2011

KLOSJES EN NOG MEERHet heeft een tijd geduurd maar inmiddels heb ik in ieder geval iets te laten zien. Niets gepubliceerd maar tussen de bedrijven door wel 28 klosjes gemaakt.
Als ik alles goed heb geteld zijn het er nu 148 in totaal. Ik lig achter bij je Anne-Claudine !
eens even zien of ik dat in de komende weken recht kan trekken.
Ik weet het is geen wedstrijd (haha) maar toch hè?
Zo het nu lijkt heb ik zeeën van tijd in het verschiet. Donderdag mijn afscheid van school gevierd: vroegpensioen!
Een prachtige dag, goed georganiseerd door geweldige collega's, mooie cadeaus, lieve brieven en kaarten, een eigengemaakt kookboek van alle leerlingen, een map met gedachtenspinsels van collega's over mij en een hele mooie map met opmerkingen van mijn eigen groep over mij. Ook nog een map met foto's en tekeningen van mijn eigen groep. Echt teveel om op te noemen. Marieke en Jeanet zijn de collega's waar ik de afgelopen 4 jaar de groep mee heb gedaan, Marieke regelde op de dag zelf alles zo dat ik niets hoefde, alleen maar genieten, zij nam de pleindiensten van me over, zorgde dat alles op rolletjes liep. Dat zijn van die taken die niet in het oog springen maar die ontzettend belangrijk zijn.
Zonder iemand of iets te kort willen doen was het allermooiste cadeau een quilt!

Jeanet de collega waar ik al heel lang mee samenwerk heeft de leerlingen op stof laten tekenen en daarna de top in elkaar gezet en Bineke (die nodig zelf eens weer moet bloggen) heeft de rest gedaan.
Nou is Bineke ook collega dus hoe gezegend kun je zijn hè?
Het zal allemaal anders worden maar ik hoop nog regelmatig eens even bij te kletsen met al die lieve collega's.