zondag 19 februari 2012

Baltimore?

Gisteren hebben we met een stel een workshop Needleturn gedaan onder leiding van Lies Bos.
Het was erg gezellig maar vooral ook leerzaam. Lies zal wel eens even stiekem gezucht hebben want wij ( Anne Claudine, Bineke, Karin, Joke, Marry, Jennie en ik) zijn nogal kletserig als we bij elkaar zijn maar ach ze is wat gewend denk ik.
Valentijn was net geweest maar we moesten wel een hart met een pijl erdoor maken want:: "alle moeilijkheden zitten er in verwerkt" zei Lies. Pff geen woord teveel gezegd, Wat een gepriegel, er werd gezucht en gekreund, nog net niet gemopperd, "dit is denk ik niet iets voor mij" gezegd en ook: "ik denk niet dat dit mijn hobby wordt" maar ook: "nu kan ik mijn Dear Jane afmaken want alle blokken met applicatie heb ik tot nu toe laten liggen".
Ik zei dat ik een Baltimore ging maken als ik 70 was maar volgens Anne Claudine kon ik dat dan niet meer goed zien dus moet ik eerder beginnen.
Ik heb gisteravond de laatste steekjes nog even thuis gedaan en zie hier het resultaat:
Nou ja, alle begin is moeilijk en volgens Lies moet je alles minstens 20 keer gedaan hebben voor het echt goed wordt dus wie weet. Het is in ieder geval zover af en dat is al heel wat voor mij.

Vanmiddag gaan we naar de Handwerkbeurs in Zwolle, boodschappenlijstje mee. Ben benieuwd.

2 opmerkingen:

Marian zei

Ziet er gaaf uit (maar lijkt mij idd ook moeilijk!).

Shirley zei

Nou, zo vanaf de foto gezien ziet het er heel mooi uit! En, ga je er 20 van maken?