dinsdag 25 december 2012


KERST 2012
Wij wensen iedereen die dit leest gezellige Kerstdagen toe met allen die jullie lief zijn.


Geen witte maar een groene!
anders was het uitzicht zo geweest:
gemaakt op 6 december van dit jaar.
Al jaren koop ik in December een beer, groot of klein maakt niet uit, soms zag ik er 1 en wist ik die gaat met me mee. Op een gegeven moment had ik hetzelfde met engeltjes dus nu hebben we een boom met beren en engeltjes èn ballen natuurlijk.
Ook leuk vind ik de ouderwetse blikken spulletjes en hoewel ik eerst het idee had om alleen maar natuurlijke spullen in de boom te hebben, bleek toen ik goed keek dat ik fout zat. er hangt zelfs plastic in.
De eerste 20 jaar van ons huwelijk hadden we een boom met zilveren ballen en rode strikjes en daarna zijn we overgegaan op rood en goud en bont.


en boven op de boom staat een engel als piek! ik denk al wel 20 jaar!


Van mijn zusje kreeg ik ooit een beer als engel.

Verder hebben we nog een vensterbank vol beren, vergeten om daar een foto van te maken maar misschien komt dat nog. De kleinkinderen hebben er leuk mee gespeeld afgelopen weekend, inmiddels hebben ze allemaal een naam gekregen, zijn ze onderzocht door de dokter, zijn ze uit- en aangekleed, zijn ze gebruikt als kussen, zijn ze vader, moeder of kind geweest enz. De kinderen zijn met hun ouders weer naar huis, naar de andere opa's en oma's.

3 opmerkingen:

Hermie zei

Ik wens jullie ook Fijne Kerstdagen, wat heb jij je kerstboom mooi versierd. Jij koopt elk jaar een beer, ik een kerstman, groot of klein. Dit jaar was het een grote van plm 1 meter hoog.

Supergoof zei

Heel veel GELUK in 2013!!
:o)

Klaske zei

De beste winsken foar 2013 Henny!