vrijdag 6 juli 2012

AWARDHartelijk dank Yvonne voor deze zonnige award
Over de geschiedenis van de sunshine award heeft Mieke geschreven.
Hier
 kun je er op Mieke’s blog over lezen.

De regels voor deze award zijn :
- Bedank degene(n) waarvan je de award hebt ontvangen
- Geef antwoord op de 10 vragen
- Nomineer 10 nieuwe blogs en laat ze weten dat ze de award hebben gekregen.

En dan volgen nu de vragen en mijn antwoorden :
1)  Wat is je favoriete dier? een poes
2)  Wat is je favoriete getal?   3
3)  Wat is je favoriete non-alcoholische drank? koffie
4) Facebook of Twitter? facebook
5)  Wat is je passie? quilten
6) Krijgen of geven? beide
7)  Wat is je favoriete patroon? hexagon
8)  Wat is je favoriete dag van de week? zondag
9)  Wat is je favoriete bloem?  roos
10) Wat is je favoriete land? Nederland

En dan mag ik nu nog 10 blogs met een award belonen!

Ik schat dat er een aantal bij zijn die niet zitten te wachten op een award en waarschijnlijk hebben ze dat ook al eens op hun blog laten weten maar ten eerste kan en wil ik dat niet allemaal onthouden en ten tweede wil ik hen op deze manier toch laten weten dat ik het fijn vind om hun blog te lezen. Allemaal bedankt!
De weblogs van Supergoof, Shirley, Yvonne en Klaske lees ik ook met heel veel plezier maar zij zijn in de afgelopen 2 weken al genomineerd.
In willekeurige volgorde, niet een bepaalde reden om met wie dan ook te beginnen.

http://madamezsazsa.blogspot.nl/ Zij zorgt echt voor zonneschijn, ik moet altijd om haar stukjes lachen, je ziet het voor je. Ik zou graag iets van haar schrijftalent willen.
http://atelierbep.blogspot.nl/ Bep is als de gezellige buurvrouw, even binnen wippen voor een praatje en een kopje koffie. Ze schrijft zo ze is.
http://hermieshobbies.blogspot.nl/ Hermie bewonder ik om haar productie en dus doorzettingsvermogen.
http://biekeleclair.blogspot.nl/ Bieke schrijft nog maar kort maar heeft een productie om jaloers op te zijn.
http://anneleindesign.blogspot.nl/ Via via kwam ik eens bij Annelein, ik ben ook aan een breirol begonnen en de patroontjes print ik uit.
http://buildinghousesfromscraps.blogspot.nl/ Jeanneke heeft er toch maar voor gezorgd dat de "hele wereld" huisjes maakt.
http://nuttigenfraai.blogspot.nl/ Marcella maakt prachtige dingen, ze geeft meteen geschiedenisles over handwerken en laat al dat moois zien. Echt een aanrader als je van handwerken houdt.
http://patchworktutderseelegut.blogspot.nl/ Treny "ken" ik het kortst van allemaal maar ik ga haar volgen. Ze houdt evenals ik van streektaal.
http://texperiment.blogspot.nl/2012/07/digitaal-gaat-het-zo-makkelijk.html Tineke maakt Quilt & Zo, maar in haar blog schrijft ze over haar persoonlijke werk, ik vind het leuk om die experimenten te zien.
http://marjolijnquilts.blogspot.nl/ Marjolijn, "ken" ik sinds het Quiltfestival in Groningen

Onderstaande link krijgen jullie er gratis bij, ik heb via deze site al heel vaak een leuke app voor de iPad gedownload. De kleinkinderen genieten er heel erg van, leuk en leerzaam.
http://speciaalonderwijs.wordpress.com/

6 opmerkingen:

bep zei

Hennie,ik ben heel vereerd om een Award te krijgen,leuk dat je aan mij dacht, maar ik wou het niet gaan invullen en ook niet doorsturen en hierbij geef ik aan iedereen een Award omdat een ieder zijn eigen bijdrage aan onze gezellige hobby heeft zodat wij van elkaars blogs kunnen genieten,een fijn weekend, Bep

marjolijn zei

Net als Bep ben ik ook heel blij dat je me nomineert. Het is altijd leuk om te lezen als mensen je blog waarderen. Maar ik wil het heel graag hier bij laten. Niet dat ik de vragen niet wil beantwoorden, maar ik denk dat niemand daar wat aan heeft. Groter probleem is het nomineren. De meeste mensen zitten hier niet zo op te wachten. Neemt niet weg dat ik hier toch wat zit te blozen aan tafel, want leuk vind ik het natuurlijk wel. Ik beschouw het als een stukje eer van mijn werk. Dankjewel.
gr. Marjolijn

Hermie zei

Hoi Henny,
lief hoor dat je mij hebt genomineerd,maar ik wou het hier ook bij laten,hoop niet dat je dat vervelend vindt.

Klaske zei

Gefeliciteerd Henny met je award. Grappig, ik heb Marjolijn ook voor het eerst in Groningen in het echie gezien en gesproken, bij de quilts van de uitdaging..

Annelein zei

Nou Henny, jij als eerste gefeliciteerd met je award...

en ik... voel me natuurlijk zeer vereerd... *Ü*...

Zou het door het uitdelen van deze award zoveel zonneschijn zijn de laatste week????

Lieve groeten, Willeke

treny zei

hoi henny, hier duitsland, zeg heel hartelijk bedankt ,maar ik laat het ook hierbij snap er eerlijk gezegd mook niet zoveel van maar vind het wel een hele grote eer. ik zoek je op facebook maar nog niet gevonden, ik ben er als treny, kijk maar eens en volgens mij kom je bij mij uit de buurt, in holland dan ik kom uit havelte. groetjes en welterusten trijnie